IKC Prins Constantijn

Binnenstappen in IKC Prins Constantijn, is binnenstappen in een gebouw waar kinderen en volwassenen zich thuis voelen. Sinds 2020 vormen de opvang van Sinne Kinderopvang en het onderwijs van PCBO Leeuwarden e.o. gezamenlijk de plaats voor Opvang en Onderwijs in de Bloemenbuurt/ Oldegalileën en zijn we gehuisvest in een prachtig oud-en nieuw gebouw waar kinderen van 0 tot 13 jaar hun eigen plaats hebben.

Logo met betekenis

In ons logo komen verschillende betekenisvolle uitgangspunten van het IKC naar voren. Allereerst herken je de PC van de naam Prins Constantijn, de jongste broer van koning Willem Alexander, die in zijn leven het ‘oude’ van het koningshuis verbindt met het ‘nieuwe’ door zijn werk aan bedrijfsinnovaties en digitale technologie.  Als je daarna de lijnen in gedachten doortrekt ontstaat twee keer de letter OO; van Opvang en Onderwijs, maar ook van Onderzoeken (ook nog eens uitgebeeld met het vergrootglas) en Ontdekken (verbeeld door de verrekijker).

Afspraak maken?

Heb je belangstelling voor IKC Prins Constantijn dan is het belangrijk om met eigen ogen te zien hoe het gebouw er uitziet en hoe we werken met de kinderen. Je bent welkom voor een rondleiding na het maken van een afspraak. Telefonisch via 058 213 62 48 of via de email ikcprinsconstantijn@pcboleeuwarden.nl

Laatste nieuws