Twee locaties, verschillende telefoonnummers en adressen

De Prins Constantijnschool heeft twee locaties. De hoofdlocatie staat in de Bloemenbuurt in Leeuwarden. De nevenlocatie is gevestigd in het multifunctioneel centrum Mozaïek in de Vrijheidswijk.

Hoofdlocatie

Willem Sprengerstraat 77
8922 BS Leeuwarden
058 - 2136248

Nevenlocatie

Droppingsstraat 2
8923 BW Leeuwarden
058 - 2665759

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Ouderraad

Buiten het lesgeven valt er nog heel wat te organiseren op school. Daar kunnen we de hulp van ouders goed bij gebruiken. De ouderraad neemt de leerkrachten veel werk uit handen. Zo helpen ze onder meer bij het Sinterklaas- en Kerstfeest, bij de Kinderboekenweek, het voorleesontbijt, schoolreizen en de laatste schooldag. Ook voor het thematisch aankleden van de gangen in school kunnen we een beroep doen op de leden van de ouderraad.

De ouderraad fungeert bovendien als spreekbuis voor ouders. Soms is het net iets gemakkelijker of praktischer om een lid van de ouderraad aan te spreken. Omgekeerd maakt het team via de ouderraad ook zaken bespreekbaar bij ouders.

Handige ouders, altijd handig

Heeft u interesse om lid te worden van de ouderraad, wilt u best een keer meehelpen bij een activiteit of heeft u een vraag voor de ouderraad, neemt u dan contact op met de voorzitter mevr. P. Langemeijer.

(meer over dit onderwerp)

Jubileum PCBO Leeuwarden e.o.