Twee locaties, verschillende telefoonnummers en adressen

De Prins Constantijnschool heeft twee locaties. De hoofdlocatie staat in de Bloemenbuurt in Leeuwarden. De nevenlocatie is gevestigd in het multifunctioneel centrum Mozaïek in de Vrijheidswijk.

Hoofdlocatie

Willem Sprengerstraat 77
8922 BS Leeuwarden
058 - 2136248

Nevenlocatie

Droppingsstraat 2
8923 BW Leeuwarden
058 - 2665759

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Betrokken ouders? Ja graag!

De ontwikkeling van uw kind gaat altijd door; op school en zeker ook daarbuiten. Wij vinden een goed contact met u als ouder daarom erg belangrijk. Er zijn gedurende het jaar verschlllende momenten waarop we u ontmoeten.

Tijdens de 10-minutengesprekken vertellen we u over de vorderingen van uw zoon of dochter. Op uw of ons verzoek komen we bij u thuis om nader kennis te maken en tijdens de informatie-avond praten we u bij over het reilen en zeilen op onze school.

De groepsleerkrachten zijn voor en na schooltijd meestal beschikbaar om even met u te praten. Maakt u voor een uitgebreider gesprek gerust een afspraak met de leerkracht van uw kind of met onze directeur.

Voor contact met andere ouders kunt u terecht in ons Oudercafé. Steekt u graag de handen uit de mouwen of denkt u graag mee over het schoolbeleid, dan kunt u terecht bij respectievelijk  de ouderraad en de medezeggenschapsraad.

(meer over dit onderwerp)

Jubileum PCBO Leeuwarden e.o.