Groep 1/2 op naar het Princessenhof
Wat spannend! Steeds mag er iemand anders in het doosje grabbelen...wat zit er in? Nu is Stevianca aan de beurt. We hadden een mooi bezoek aan het paleis van de prinses!
Mama Gazoline
De kinderen van groep 5/6 gaan op 7 maart, dus direct na de vakantie, naar Tryater.
De voorstelling die ze gaan bezoeken gaat over een jongen en zijn moeder. Een hele bijzondere moeder. Ze is namelijk overal en nergens en beleeft wel héél veel. Daarover stuurt ze hem de mooiste brieven, vol met avonturen. Zelfs de jongen weet soms niet meer wat wel waar is en wat niet.  Mama Gazoline is een muzikale en beeldende vertelling over de pret en verwarring die ontstaat wanneer je niet meer weet wat wel waar en niet waar is.  Na het bezoek aan de voorstelling krijgen de kinderen een huisje of brievenbus op school en gaan ze zelf op zoek naar waanzinnige verhalen om op te schrijven.  Kijk ook op: http://www.schoolkade.nl/programma/mama-gazoline 

Kaarten knutselen

In de WOP (Pieterseliewaltje 6) mogen op zondag 28 februari kinderen komen om kaarten te knutselen. Voor meer informatie, klikt u hier.

Kinderen groep 1 bij groep 2 WS

Groep 1 op de WS telt 30 leerlingen en dat is eigenlijk wat te groot voor een aanvangsgroep. We lossen het op door de 7 oudste kinderen te plaatsen in het lokaal van groep 2 en zo krijgen we dus een groep 1 en groep 1 /2. Alle ouders van de kinderen die het betreft, hebben persoonlijk bericht gekregen.
Klik hier voor de brief.
Voorjaarsvakantie

De vakantie is van 29 februari t/m 4 maart
Studiedag leerkrachten; leerlingen vrij op 9 maart
telefoon: 058-2136248 (Willem Sprengerstraat) of 058-2665759 (Droppingsstraat)
U ontvangt deze mailing omdat uw mailadres is ingeschreven bij de Prins Constantijnschool. Wil je deze informatie niet meer ontvangen? U kunt zich afmelden via deze link.