Materiaal gevraag voor recycle tafel
In de kleutergang van de WS staat sinds dit jaar de recycle- tafel. Een geliefd onderdeel van het keuze programma van groep 2 waar kinderen elektrische aparaten kunnen slopen en met de onderdelen iets nieuws ontwerpen. Hebt u iets wat bruikbaar is (zonder glas) voor de kleuters dan kunt u het afgeven bij de juffen Alja en Edith. Bij voorbaat hartelijk dank!
4 november Actie Lightwise
Het is weer eerder donker en dus kan het voor komen dat uw kinderen in het donker zullen fietsen. Verlichting is dan ontzettend belangrijk. Om dat belang te onderstrepen doen we mee met Actie Lightwise. De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen (eigenlijk moeten) deze dag op de fiets op school komen.
Ouderactiviteit wandelen
Binnenkort starten we op onze school met een langdurig project. JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht). De aftrap hiervoor is op 30 november in de Rengershal. Uitnodiging volgt. Bewegen is het speerpunt van dit project. De ouders van het oudercafe begonnen dit keer dus ook met bewegen. Het wijkteam en het wijkpanel hebben in samenwerking met school ook een activiteit voor de ouders bedacht. Iedere vrijdag kunnen de ouders van school met elkaar een uur wandelen. Om half 9 verzamelen in de koffiekamer en daarna vertrekken we. Sjoukje van het wijkteam en juf Tiny van groep 1 lopen mee.

In de agenda

4 november Actie Lightwise; groep 5 t/m 8 op de fiets naar school
9 november studiedag team; leerlingen vrij
18 november Fancy Fair
telefoon: 058-2136248 (Willem Sprengerstraat) of 058-2665759 (Droppingsstraat)
U ontvangt deze mailing omdat uw mailadres is ingeschreven bij de Prins Constantijnschool. Wil je deze informatie niet meer ontvangen? U kunt zich afmelden via deze link.