Wat deden we tijdens de studiedag?

De leerkrachten zijn 9 november, toen de kinderen vrij waren, gestart met een update over de nieuwbouw. Rondom de kerstvakantie moet het Programma van Eisen klaar zijn, dus dit is de tijd om andere schoolgebouwen te bekijken en wensen aan te geven.
Daarna zijn we verder gegaan met een cursus over een persoonlijke leerroute bij het rekenonderwijs en we hebben in de middag de derde training De Vreedzame school gevolgd. De informatie die we tijdens de ouderavond niet konden geven, gaan we geven tijdens de openbare lessen in maart 2017 geven.
cheque voor speeltoestel
De spaarpunten bij de Jumbo, waar iedereen zo ijverig aan meegeholpen heeft, hebben E 373,- opgeleverd wat we kunnen gebruiken voor een speeltoestel. Nu gaan we nog even kijken wat waar en wanneer we tot uitvoering over kunnen gaan. Paola Langemeijer, de voorzitter van de Ouderraad, heeft de cheque namens onze school in ontvangst genomen.
Nationaal schoolontbijt
Dinsdagmorgen hebben alle groepe meegedaan met het Nationaal Schoolontbijt. Op de foto de kinderen van groep 6/7 en 4/5 DS.
Lekker en gezond
Veel kinderen hebben heerlijk gegeten, want er was genoeg voor iedereen. Hiermee willen we het belang van een goed ontbijt benadrukken.
De Notenvloot
Viool, slagwerk, dwarsfluit, trompet en accordeon, de kinderen van groep 5 en 6 hebben er allemaal op gespeeld vanmorgen tijdens het muziekspektakel bij de Notenvloot. Alle ouders die met ons meegingen: hartelijk bedankt! Wietske Zoethout gaf de les en dat is ook de juf die AMV lessen zou kunnen geven op onze school. Helaas waren er net niet genoeg aanmeldingen. Volgend jaar bieden we het opnieuw aan.
Allemaal kleine slaperige egeltjes in gr 2 WS
Hoe veel stekels heb je egeltje?! Voelen, tellen, meer, minder.....voorbereidend rekenen in groep 2. Interessant, leuk en leerzaam!
telefoon: 058-2136248 (Willem Sprengerstraat) of 058-2665759 (Droppingsstraat)
U ontvangt deze mailing omdat uw mailadres is ingeschreven bij de Prins Constantijnschool. Wil je deze informatie niet meer ontvangen? U kunt zich afmelden via deze link.