Prins Constantijnschool Leeuwarden | nummer 25 | jaargang 2018-2019

Buitenspelen op vrijdag met Cambuur

Ouders en kinderen zijn welkom op het schoolplein om extra buiten te spelen. En nu met het mooie weer zien we steeds meer ouders met hun kinderen die na 14.00 uur nog even een uurtje blijven. Spelletjes doen, touwtje springen, tafeltennis, even kletsen met een kopje koffie of thee. Behalve gezond voor de kinderen is het ook heel gezellig!
Vrijdag 15 maart komen er weer voetballers van Cambuur meespelen. Dus als u nog niet geweest bent, dan is dat een mooie gelegenheid om te starten. Welkom!
Open dag op 21 maart
Twee keer per jaar zetten we onze deuren open voor jonge ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kleuter. We zijn open van 9.00- 14.00 uur zodat mensen de school "in bedrijf" kunnen ervaren. Als u mensen kent in uw omgeving die een bijna schoolgaand kind hebben en geinteresseerd zijn, wilt u ze dan wijzen op deze open dag. Komt de dag niet goed uit? Geen nood! Er kan ook gewoon een afspraak gemaakt worden voor een andere dag.
Veel lol met
 Sommige kinderen swieren over het ijs, omdat ze het best al goed kunnen en sommige kinderen moeten heel erg hun best doen en nog veel oefenen. Wel is duidelijk te zien dat iedereen vooruit gaat. 
schoolschaatsen
In ieder geval hebben veel kinderen er lol in. Het heen en terugfietsen en nog schaatsen geeft lekker veel beweging en ook dat is voor veel kinderen goed. Alhoewel we wel hopen op droog weer als we gaan fietsen.
Vrijwillige ouderbijdrage
De ouderraad organiseert leuke dingen voor de school, de extraatjes bij bv een sportdag, het sinterklaasfeest of de avondvierdaagse. Daarvoor wordt een ouderbijdrage gevraagd van € 12,50 per jaar. Zie voor meer informatie de brief die aan het begin van het jaar meegegaan is. Als u vergeten bent te betalen is daarvoor nu ook nog zeker de gelegenheid. Alle informatie staat in de brief.

Alvast in de agenda

21 maart extra open dag
12 april Koningsspelen
18 april Paasviering
19 april t/m 3 mei Pasen en meivakantie
telefoon: 058-2136248 
U ontvangt deze mailing omdat uw mailadres is ingeschreven bij de Prins Constantijnschool. Wil je deze informatie niet meer ontvangen? U kunt zich afmelden via deze link.