Prins Constantijnschool Leeuwarden | nummer 27 | jaargang 2018-2019

Ouderbijeenkomst over dBieb

Dinsdagmorgen 26 maart van 8.30/ 8.45 tot 10.00 uur is onze leesconsulent Margriet Groustra samen met juf Tiny aanwezig bij het Oudercafe in de hal van de school. We doen als school mee met De bibliotheek op school. Margriet vertelt wat ze doet met en voor de kinderen en geeft tips hoe je je kind(eren) kunt motiveren om te lezen.
Lezen is belangrijk als vaardigheid, maar kinderen leren ook veel van de inhoud: woordenschat, begrip voor andere situaties en gevoelens en gewoon nieuwe kennis.
U hoeft zich niet op te geven: iedereen is welkom.
Een bericht van 058SamenSterk
Graag nodigen wij u, ouders en verzorgers uit om mee te doen. Wij van 058SamenSterk vinden het belangrijk dat actief en gezond bezig te zijn wordt gestimuleerd in het gezin. Die stimulatie begint bij de ouders want goed voorbeeld doet goed volgen immers..

 
Doormiddel van sportactiviteiten willen wij ouders helpen aan een gezonde en actieve leefstijl, om dit vervolgens door te kunnen geven aan de toekomst, de kinderen.
 
Wij bieden Yoga, Sport & Spel en twee keer per maand Zelfverdediging. Naast sportactiviteiten is er ook 1 keer per maand een bijeenkomst met een diëtist. Deelname is vrijblijvend en kosteloos.

Klik hier voor het aanbod in de Vlietzone
Klik hier voor het aanbod in Cambuursterhoek
Klik hier voor meer info over 058SamenSterk
Afscheid Martins Igbinovia
Omdat zijn zoon Wesley naar een andere school is gegaan, heeft Martins afscheid genomen van de Ouderraad. We hebben het al persoonlijk gedaan, maar ook langs deze weg willen we Martins hartelijk bedanken voor zijn bijdrage aan schoolactiviteiten in de ouderraad en de medezeggenschapsraad. Met elkaar is dat wel 9 jaar geweest!!
Ouderraad zoekt nieuwe leden
De ouderraad, die nu bestaat uit Femke, Ria, Maaike, Hette en Tjitske is een enthousiaste groep ouders die meedenkt over de invulling van activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, Kerst, Koningsspelen enz. Voor de uitvoering van de vele creatieve ideeen kunnen zij extra hulp gebruiken, dus wordt er gezocht naar een vader of moeder die mee wil helpen en lid wil worden van de ouderraad. Inlichtingen kunt u krijgen bij 1 van de ouders of bij de leerkrachten.
Nog meer helpers
Het kan zijn dat u geen ouderraadslid wilt worden, maar wel eens wilt helpen bij een activiteit om de schooltijd van uw kind(eren) zo leuk mogelijk te maken.  Dat kan natuurlijk ook. Binnenkort hangt de ouderraad intekenlijsten in de gang waar u uw naam op kunt zetten. Vele handen maken licht werk, dus het is mooi als iedereen meehelpt!!
telefoon: 058-2136248 
U ontvangt deze mailing omdat uw mailadres is ingeschreven bij de Prins Constantijnschool. Wil je deze informatie niet meer ontvangen? U kunt zich afmelden via deze link.