Prins Constantijnschool Leeuwarden | nummer 41 | jaargang 2018-2019

De laatste schooldag en de weersverwachting

We hopen natuurlijk nog steeds dat het zonnetje gaat schijnen en we morgen een echte beachparty kunnen houden, maar de kans is aanwezig dat we toch een ietwat aangepast programma gaan doen. Het is wel raadzaam om uw kind(eren) droge kleren en een handdoek mee te geven. 
Fruit en lunch hoeft niet mee. Voor fruit is gezorgd door de ouderraad en we hebben alle ouders gevraagd om lekkere hapjes te brengen.....en meestal is dat een groot succes!

Hulpouders voor morgen

De ouderraad zoekt nog ouders die morgen willen helpen met het versieren van het plein en klaarzetten van allerlei spullen voor de beach- party (binnen of buiten). Vanaf 8.00 uur is de ouderraad op school, rond 10 uur moet alles klaar staan;  kinderen kunnen alvast mee. Vele handen maken licht werk!!!
Afscheid juf Danielle Dijkmeijer
Na 19 jaar bij ons op de Prins Constantijnschool te hebben gewerkt heeft juf Danielle besloten om weg te gaan. Ze heeft een aantal jaar geleden Nederlands gestudeerd en gaat daarmee in het voortgezet onderwijs werken. Danielle vertrekt naar het Kei- college in Heerenveen. We vinden het erg jammer, maar we begrijpen het wel. Juf Danielle; dankjewel voor alles wat je voor de kinderen van de Prins Constantijnschool hebt gedaan. We zullen je missen als juf en als collega, maar we wensen je het allerbeste en veel succes op je nieuwe school.
Slaapfeestje
Juf Danielle had wel een heel speciale afscheidsklapper georganiseerd! De kinderen van haar groep mochten een nachtje op school blijven slapen. Hoe leuk is dat! Een foto speurtocht in de school en natuurlijk verstoppertje. De jongens sliepen in het speellokaal.
groep 7a
En de meiden in het klaslokaal. Evelyn Bakker, de moeder van Ivan was de hele nacht aanwezig om te helpen. De kinderen hebben heerlijk geslapen!! En s morgens gezellig met elkaar ontbijten. De schooldag er na was misschien wel een beetje zwaar, maar dat moet je over hebben voor zo'n onvergetelijke ervaring!
Afscheid juf Lydianne van Vliet
Juf Lydianne heeft vanaf mei ingevallen in groep 6 in verband met het verlof van juf Hanneke. Dat was wel heel bijzonder, want juf Lydianne was ooit leerling van de Prins Constantijnschool. Helaas had zij al andere afspraken gemaakt voor na de zomervakantie en kan ze niet bij ons blijven; dat hadden we nl wel graag gewild. Lydianne gaat in Wirdum op De Arke werken. We bedanken Lydianne voor haar inzet en we wensen haar heel veel plezier op haar nieuwe school in Wirdum.

Niet vergeten!

Morgen, donderdag 11 juli, komen alle kinderen om 13.00 uur uit school.
Dan begint de zomervakantie voor de kinderen. De leerkrachten zijn vrijdag nog op school.
telefoon: 058-2136248 
U ontvangt deze mailing omdat uw mailadres is ingeschreven bij de Prins Constantijnschool. Wil je deze informatie niet meer ontvangen? U kunt zich afmelden via deze link.