Twee locaties, verschillende telefoonnummers en adressen

De Prins Constantijnschool heeft twee locaties. De hoofdlocatie staat in de Bloemenbuurt in Leeuwarden. De nevenlocatie is gevestigd in het multifunctioneel centrum Mozaïek in de Vrijheidswijk.

Hoofdlocatie

Willem Sprengerstraat 77
8922 BS Leeuwarden
058 - 2136248

Nevenlocatie

Droppingsstraat 2
8923 BW Leeuwarden
058 - 2665759

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Vragen over opvoeden

Een kind opvoeden is niet altijd even gemakkelijk. Met sommige vragen kunt u op school terecht. Al uw vragen kunt u stellen aan de medewerkers van het 'Opvoedpunt Leeuwarden'. Deze organisatie van netwerken is bedoeld voor ouders en opvoeders die vragen hebben over de opvoeding, de gezondheid of de ontwikkeling van hun kind. Naast vertegenwoordigers van school zijn ook mensen van de kinderopvang, opbouwwerkers, wijkverpleekundige en schoolarts in dit netwerk aanwezig.

Voor de Prins Constantijnschool is onze intern begeleider Loes Moore de contactpersoon. U kunt bij haar terecht, maar ook bij schoolverpleegkundige Nynke Talsma (n.talsma@ggdfryslan.nl )of social worker Sjoukje de Jong (s.dejong@wijkteamoudoost.nl) Voor algemene informatie klikt u hier voor de website en contactgegevens van het 'Opvoedpunt Leeuwarden'.

(meer over dit onderwerp)

Jubileum PCBO Leeuwarden e.o.