Contactgegevens

IKC Prins Constantijn is op dit moment gehuisvest op een tijdelijke locatie in afwachting van een splinternieuwe gebouw. Ons adres is:

Goudenregenstraat 82

8922 CS  Leeuwarden

058 - 2136248

info@pcslwd.nl

 

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Ouderraad

Buiten het lesgeven valt er nog heel wat te organiseren op school. Daar kunnen we de hulp van ouders goed bij gebruiken. De ouderraad neemt de leerkrachten veel werk uit handen. Zo helpen ze onder meer bij het Sinterklaas- en Kerstfeest, bij de Kinderboekenweek, het voorleesontbijt, schoolreizen en de laatste schooldag. Ook voor het thematisch aankleden van de gangen in school kunnen we een beroep doen op de leden van de ouderraad.

De ouderraad fungeert bovendien als spreekbuis voor ouders. Soms is het net iets gemakkelijker of praktischer om een lid van de ouderraad aan te spreken. Omgekeerd maakt het team via de ouderraad ook zaken bespreekbaar bij ouders.

Handige ouders, altijd handig

Heeft u interesse om lid te worden van de ouderraad, wilt u best een keer meehelpen bij een activiteit of heeft u een vraag voor de ouderraad, neemt u dan contact op met de voorzitter mevr. P. Langemeijer.

(verwante onderwerpen)