Twee locaties, verschillende telefoonnummers en adressen

De Prins Constantijnschool heeft twee locaties. De hoofdlocatie staat in de Bloemenbuurt in Leeuwarden. De nevenlocatie is gevestigd in het multifunctioneel centrum Mozaïek in de Vrijheidswijk.

Hoofdlocatie

Willem Sprengerstraat 77
8922 BS Leeuwarden
058 - 2136248

Nevenlocatie

Droppingsstraat 2
8923 BW Leeuwarden
058 - 2665759

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Topondernemers

De vakken geschiedenis, aardrijkskunde en natuuronderwijs bieden wij als geheel aan met behulp van de methode Topondernemers voor wereldoriëntatie. De leerlingen werken alleen, in tweetallen of in groepjes aan verschillende opdrachten. Op die manier komen ze van alles te weten door het zelf op en uit te zoeken. Aan het eind van elke opdracht geven ze een presentatie aan de klas.

Kerndoelen

Niet alleen de kerndoelen voor wereldoriëntatie komen bij Topondernemers aan bod. Kinderen zijn ook heel praktisch met taal bezig. Ze leren informatie te verzamelen door interviews af te nemen, te zoeken in boeken en op internet. De informatie verwerken ze in werkstukken, muurkranten, digtiale presentaties en artikelen.

In de samenwerking met anderen oefenen ze bovendien (sociale) vaardigheden zoals plannen, afspraken maken en nakomen, delegeren, luisteren en initiatief nemen.

Ook wetenschap en techniekactiviteiten worden geintegreerd aangeboden passend bij  het thema van Topondernemers.

(meer over dit onderwerp)

Jubileum PCBO Leeuwarden e.o.